Newsletter

Tilbakemeldinger fra kunder

Hjem/Tilbakemeldinger fra kunder
Tilbakemeldinger fra kunder 2016-10-31T14:55:49+00:00

70 årsfest 6 mai 2016

Vi er strålende fornøyd med feiringen og med innsatsen fra dere på Hellviktangen! Når været i tillegg viste seg fra smørsida må vi kalle det full klaff. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra gjestene, ikke minst angående maten, som alle er enige om var usedvanlig god. Det syns virkelig Lisbeth og jeg også. Vi syns kvelden forløp på beste vis, og staben var så hjelpsomme og lydhøre som vi bare kunne ønske.

Thorvald

Bryllup 1 august 2015

Takk for sist! Vi hadde en fantastisk bryllupsdag med kjempegod mat, drikke og god stemning 🙂 Tusen takk for et supert arrangement! Bordplasseringen løste seg helt fint og vi var veldig fornøyde 🙂

Linda og Marita

Bryllup 7 august 2015

Vi kunne ikke vært mer fornøyd med gjennomførelsen av bryllupet!
Vi fikk utrolig mange gode tilbakemeldinger på både stedet, maten og den avslappende stemningen så all skryt til dere.
Ina og Tom

Bryllup 14 august 2015

Tusen takk for et utrolig koselig arrangement! Det var veldig hyggelig, og veldig etter vår smak. Alle gjestene koste seg, maten var super, og været kunne ikke vært bedre. Hils masse til Jessika, Carlos og resten av gjengen. De var kjempeflinke, og vi følte oss veldig ivaretatt.
Titti og Simen

Bryllup 22 august 2015

Ikke noe bryllup 22 aug! Det ble avlyst på grunn av sykdom i familien. Derfor heller ingen tilbakemelding på denne datoen….

Bryllup 29 august 2015

Hei Jessica! Da var bryllupet over. Vi vil gjerne takke for den fantastiske servicen og all hjelpa, spesielt du og Carlos, og resten har gitt oss. Dagen var fantastisk og vi koste oss veldig. Maten var vanvittig god!
Kaja & Anders

Bryllup 5 september 2015

Vi var strålende fornøyd, både med festen og dere som arrangør.
Arne & Mona

Bryllup 12 september 2015

Hei! Og takk for en fin dag hos dere! Vi kunne virkelig slappe av og nyte dagen og følte at deres personale virkelig tok vare på oss.
Louise & Julien

Bryllup 19 september 2015

Vi hadde en helt fantastisk dag!! Utrolig god mat, fantastisk service også var vi kjempeheldige med været, kun gode tilbakemeldinger fra gjestene, alle storkoste seg!
Tusen takk for at dere gjorde dagen vår så fin 🙂
Stine & Andreas