Newsletter

Stilling ledig

Hjem/Om oss/Stilling ledig
Stilling ledig 2016-10-31T14:55:50+00:00

TRENT KOKK TIL A LA CARTE

VIL DU JOBBE I KJØKKENET PÅ HELLVIKTANGEN?
Vi trenger en trent kokk til å jobbe i vikariat med a la care meny på søndager. Med mulighet for mer arbeid og lengre stilling.

VI TILBYR:
Et fantastisk hus og sted  å være om sommeren, meget trivlig arbeidsplass. Et godt arbeidsmiljø miljø uten kjefting. Plass for en dyktig person til å utfolde sine ideer og kunnskaper. Ring 90 89 10 13 til Bente Westergaard, eller send epost: sol@hellviktangen.no

 

SERVITØR / VASK/ OPPVASK/

Vi trenger mange til høysesongen mai ut september, og færre om vinteren. Studenter er ideelt, men vi tar imot alle søknader og aldre.  Oppgavene er å dekke og servere i bryllup og selskaper, sommerkafé daglig, søndagskafé hele året – i kassa, servering, vaske og rydde. Det er et godt arbeidsmiljø og veldig trivlig sted å være. Vi har ryddige forhold og alle får kontrakt. Vi ønsker folk som er fokusert og flinke til å jobbe, ser hva som trengs og gjør det. Vi prøver alltid å finne ut hva folk er gode til, og la dem gjøre mest mulig av det.  Vi prioriterer så klart de som dekker mange felt, både praktisk og mentalt. De som både kan stå i kassa, får kunder til å trives, og som kan ta i et tak. Muligheter for å få flere administrative oppgaver for den rette person.