Profil: Vi går inn for å lage fullsmakende, litt annerledes mat på økologiske råvarer. Det skal være flotte farger. Det skal ikke vær sært og smalt,  alle skal like det. Vi håndlager alt, det krever mye arbeid å lage noe med substans og kvalitet. Og spesielt fingermat,  for alle små biter skal lages en for en. Disse rettene trenger ikke tallerkner, alt kan holdes i en labb. Vi går rundt med fat og serverer rettene en etter en.

Pris: Antydningsvis: 135.- til 250.- kroner. Det avhenger av hva du velger, hvor mange dere er,  om du bestiller som catering eller det serveres på Hellviktangen.

VARME ELEMENTER

Fylte squash – nybakt. (zuchini ripieni) med gremolata persille – sitronskall – hvitløk – løk- parmesan.

Bakt champignon. med spinat, gorgonzola og fløte.

Lammekjøttboller gresk inspirasjon med masse smak, rett fra stekepannen.

Bratwurst fra Grøstad Gris  grove pølsesnabber med vår utrolig gode bbq saus.

Haloumi spyd med aubergin, paprika, champignon og haloumi ost (fast ost som tåler grilling), penslet med timianolje.

KALDE ELEMENTER

Serranoskinke på foccacia med aïoli

Seviche sitronmarinert fisk på en foccacia bit.

Bruschetta med pesto det er vårt gode foccaciabrød på spelt, som vi har penslet med olivenolje, og ristet.  Pesto av økologiske urter, om våren er det ugresspesto på skvallerkål og ramsløk, om sommeren på løpstikke, og ettersommeren får vi biodynamisk basilicum. Urter, olivenolje,  mandler og parmesan.

Paprika med rød hummus & ristede nøtter

Hjertesalat med solskinns-pesto på basis av gulrot (olje får frem solo-gul farge i gulrot).

Oliven av aller beste kvalitet: store kalamata lilla oliven, og grønn-grønne italienske oliven.

Ristede nøtter – med salt, agavesirup, litt olje. Nam. De blir du aldri lei av.