Newsletter

Kokkekurs

Kokkekurs 2016-10-31T14:55:50+00:00

Tirsdag 21 og 28 april og 5 mai. 18.20-21.20 KOKEKURS – Vilt grønt og spiselig

Kokekurs om ville spiselige vekster,
norsk urkorn, dressinger og vårlig mat.
Kurset varer over tre kvelder: tirsdag 21. og 28 april, 5 mai, kl 18.20 – 21.20 Pris: 1900.-
Påmelding til Bente Westergaard 90 89 10 13 bente@hellviktangen.no

Chili gir fart på smaken

Kokekurs i Provence

Det er ment som en matferie med felles matlaging og impulser fra Provence.  Dette skal være et deilig dypp i den Provencalske varmen, i det vakre landskap og matkultur. Vi har en matlagins-session hver dag – enten lunsj eller kveld. Resten av dagen er ferie til å dra rundt og snuse på Provence.

Tema er Inspirasjon Provence. – et kjøkken med mye grønnsaker, rå mat, fisk og smak av sol. Saftig mat, deilig mat som vi også kan lage hjemme.
Max 10 deltakere.
Pris: 9200 inkludert frokost, pluss billig fly Rygge-Toulon.
Sted: 45 min med bil opp fra Toulon, stort hus hvor vi bor sammen.
Tid: en uke – siste uken i april 2015. Ukedager avhenger av flytilbudet.
Påmelding: Bente Westergaard 90891013  eller: send epost til Bente

Torget i Collobrière

Foredrag med smaksprøver

På forespørsel: foredrag med demo: 3000.- (2 timer) Dette blir et kokekurs som demo: Kursholder viser hvordan, folk får smaksprøver.

Kurs på bestilling

Har du ønsker om andre format, andre tider, din egen gruppe – ta kontakt.

Kursleder

Bente Westergaard driver nå Hellviktangen. Hun har holdt kokekurs helt fra 70-tallet, da hun startet med biodynamisk mat på Spisestedet i Hjelmsgate. Siden da har hun trofast lært opp nye generasjoner av mat-entusiaster til å smake og glede seg over oppdagelsen av nye retter. Hun har firma Grønn Gourmet som leverer mat. Bente Westergaard har utdannet kursledere som holder kurs rundt om i landet. Ta kontakt om du ønsker der du bor!

Torget i Collobrière