Newsletter

Festlokale

Hjem/Festlokale
Festlokale 2016-10-31T14:55:49+00:00

Med egen brygge på Nesodden i Indre Oslo Fjord ligger praktfullt festlokale med terasse, strandlinje og park. Dette er et sted med sjel og sjarm. Det er sol fra morgen til sen kveld, sjø på tre kanter. Dette er et helt unikt sted, rett ved vannet, rett ved Oslo. Vakkert, en perle av et sted.

Hellviktangen er den rette romantiske festlokale til bryllup, praktfullt bursdager, til firmafest, jublileum, møter og seminar. Vi satser på økolgisk mat av høy kvalitet, 90% av råvarene er økologiske. Det er bryllupslokale, festlokale, til firmafest, sommerfest, you name it! Grønn Gourmet serverer både kjøtt, fisk og vegetar i søndagskafé og til selskap.

Hvor mange er det plass til:

Terrassen mot sjøen med tak/varmelamper: 150 pers.
Stuene nede:
Den store stuen: 90 pers.
I peisestuen ved siden av stuen med åpne dører inn: 30 pers.
Annen etasje:  Store stuen med balkong mot øst og bunnefjorden:  40 pers.
Bokkafeen: egner seg til små grupper – max 12 , balkong mot syd og parken.

1. etasje

Peisestue inn fra hovedinngang. Om vinteren er velkomsten her. Fra entree / peisestue går du inn i stuen eller opp i 2 etasje.
 Det en stue i vinkel med vinduer mot sjøen, kakkelovner, eikegulv og lysekroner. Det er plass til 90 gjester. Det er vinduer meg gjennomgående lys – mot syd – øst og nord mot sjøen. Disse danner en vinkel. De fleste gjestene ser hverandre, men ikke alle. Men hovedpersonene ser alle, og talene er gjerne ved de som sitter sentralt, så alle ser dem. Ellers kan man avsette en plass hvor taler kan gå frem. Det er dører med direkte utgang til park og terrasse. 
Baren: inn fra stuene – ut til terrassen. 
Gjestene pleier å sitte ute på terrassen til kaffe etter maten. Herfra hører du musikken inne, men selv om det står høyt på, kan du fint samtale uten å bli overdøyvet av musikk.

2. etasje

Her er to stuer. Disse to brukes til gaverom og garderobe til store fester, og til konfirmasjon og dåp på søndager. Begge har balkong. Den største har plass til 40, og den minste er bok-kafe, et eventyrlig rom. Det er fint som stille rom eller minglerom. Plass til 12. Se mer her