Newsletter

Øl med kniv og gaffel

/Øl med kniv og gaffel
Laster Hendelser
  • Beklager. Denne hendelse har allerede funnet sted.

Fredag den 28 april arrangerer vi en kveld med øl og mat i kombinasjon, der maten er nøye konstruert etter øllets rettningslinjer og aromaer.

Vi skal i samarbeid med Eiker Bryggeri, gi deg en sanselig opplevelse du ikke kommer til å glemme!

Vi serverer 4 typer øl, akkompagnert med 4 spennende retter, laget til å kle hver enkelt øltype.

HVETEØL:
Blåskjell, søl og grønnsaker, kokt i hveteøl og fløte.
 
IPA:
Spekemat, frøknekk, rabarbarakrem, rabarbaraskiver.

STOUT (bite size rett)

Maltglasert jordskokk, jordskokkkrokan og jordskokkchips. Med chevre og honning.
STOUT (bite size rett)
Øl-braissert lam, med kålrotstappe og slaw
 

Saison de framboise:
Bringebærsorbet, hvit sjokolade og ostekake


*bite size rett er ment sånn at folk kan smake forskjellig mat til en type øl, og oppleve hvordan den gir forskjellige ting til maten!

Er du øl entusiast og vil bli bedre kjent med Bryggmester Jonas fra Eiker, og nyte vellaget mat av nøye utvalgte råvarer? Dette er kvelden for deg!

Nesoddens hjemmebryggere har nå blitt mange, og interessen for øl øker for hver uke! Det er derfor på høy tid med en slik kveld.

Bilettpris inkluderer: 4 retters middag og tilpasset øl, presentasjon av alle ølene og deres historie + Q&A med selveste Bryggmester Jonas!

Pris: 600

Baren åpner 21:30, og muligheten er stor for å smake videre på godt øl!

Det er da gratis inngang fra 21:30, for de av dere som kun ønsker å komme senere og nyte godt øl, god musikk og godt selskap.

Velkommen skal du være!