Newsletter

Bryllupsfesten

Hjem/Bryllupsfesten
Bryllupsfesten 2017-03-23T02:52:07+00:00

Hellviktangen – et drømmested for bryllup!

En båttur fra Oslo ligger dette romantiske festlokalet ved sjøen – skjermet med fantastisk beliggenhet

Høst/vår/Vinterbryllup

Vinteren er undervurdert som bryllups-tid!

Du får ikke varmen ute, solen og fjorden, men du får varmen inne, den nære stemningen mellom gjestene, det fine lyset.

De som har giftet seg om vinteren  har vært veldig fornøyde.

Og – det er lavere pris.

Fra andre lørdag i september til og med  andre lørdag i mai.  Les mer

Fremdeles noen ledige datoer i sommer 2017!

Sommerbryllup

Hellviktangen er virkelig et drømmested for bryllup. Gjestene kan ankomme med båt direkte til vår brygge. Hellviktangen er et prakthus, en jugendvilla med park ned mot sjøen. Dere kan ha vielsen på stedet. Vi serverer økologisk mat, og satser veldig på virkelig god mat. Dere får hele huset til disposisjon, både oppe og nede, inne og ute. Selv om det kan være folk på stranda, er selve huset fullstendig til deres disposisjon. Når festen er over, kan alle seile over fjorden sammen inn til Oslo. Vi har mange bryllup, og har spesialisert oss på det, så dette kan vi.

Det fine med Hellviktangen, er at dere har hele huset til disposisjon for bare dere.

Presentasjon av brygge hus park
Presentasjon av huset inne

Hvor mange er det plass til?
Om sommeren: 90 i stuene, evt 20 til i peisestuen med åpne dører inn. På terrassen: 140 pers. Om vinteren anbefaler vi 80 som maks antall gjester.
Oppe er det stue hvor dere kan ha gavebord og garderobe, foruten et lite sjarmerende rom som stille rom / barnerom / eller minglerom.

Adkomst med båt

Adkomst med båt direkte til vår brygge er stas! Båt-turen blir en del av festen, et ekstra pluss, og veldig bekvemt ved retur.

Eller gjestene tar drosje ned til Nesoddbåten, som også går om natten.  Se hvilke båttilbud vi har

Bryllupsmeny.

Vi satser steinhardt på å levere virkelig god mat, ingen kjedelig standardmat på våre bryllup, nei! Vi bruker nesten 90% økologiske råvarer. De fleste velger 3 retters middag – disse kan også utvides til 4 eller 5 retter. Se nærmere på tre-retters menyer.
Om du ønsker en mer bevegelig og uformell stil, kan du velge buffet. Det passer særlig når man ikke ønsker mange taler. Det blir en kortere bordsetting, og mer tid til dans og uformell fest.  Buffeten vil stå fremme ca 1,5 time. Kakebuffeten kan fungere som dessert hvis man vil strekke bordsetningen.  Buffetmenyer her

Bord og blomster

En brudebukket skal ikke bare være vakker, den skal også gjenspeile brudens personlighet. Vi er veldig stolte over å ha vår egen svært dyktige blomsterdekoratør – ta kontakt med henne. Kirsten Westergaard blomsterdekoratør.

Vi dekker bordene med damask servietter og duker, og lys.

Blomster bestilller du separat sammen med brudebuketten.

Vin og alkoholfritt til maten

Vi meget gode økologiske viner til maten, og alkoholfrie alternativer. Da får gjestene det påfyll det de ønsker gjennom hele måltidet.

Vi har en fantastisk vinleverandør (Viva Vino) som kjøper kvalitetsvin direkte fra vingårder i Italia og Frankrike.

Det er mulig eventuelt å oppgradere vinene, om dere er spesielt interessert i vin.

Vi har fast påslag, det blir ikke SÅ mye dyrere. Våre viner

Vielse på Hellviktangen

Mange velger vielse på stedet. Det er gjerne på pynten ned mot sjøen. Eller på terrassen under tak om det regner. Eller i 2 etg om vinteren. Du kan for eksempel bruke Human Etisk Forbund. Bildene på deres infoside ble tatt på Hellviktangen.

Fordelen med vielse på stedet er at alle er der hele tiden. Gjestene har et fint sted å være mens dere tar bilder.

Den Norske Kirke tillater nå prester å vie utenfor kirken.

Humanetisk forbund holder vielser

Dersom dere har vielse på stedet, anbefaler vi å servere snack og påfyll av velkomstdrikke, ettersom gjestene kommer tidlig og er der i 1,5 timer mens dere tar bilder. Da får folk påfyll i glassene, sorte oliven, ristede økologiske nøtter, sesongens beste frukt/bær, bruschetta med pesto.

Kaker & kaffe – evt. flere gjester til kaffen.

Dere kan ta med kaker selv. Det er det billigste, og det blir veldig flott med masse kaker.
Bryllupskake: Du velger selv hvem som lager den – vi kan også gjøre det. Vi lager bryllupskake i tre etasjer: De vanligste valgene er marsipankake med øko bringebær, eller ostekake med pasjonsfrukt eller solbær. Med kaffegjester kan du utvide festen og ta med flere av dine venner. Opp til 150 gjester er bare flott på sommerstid. Det blir en strålende fest.

Området rundt er offentlig park, og det kan være folk på stranden. Men det er ikke sjenerende, ingen setter seg rett ved huset. Og selve huset og terrassen er helt og holdent til deres totale disposisjon alene.

Tilbakemelding fra kunder.

Se tilbakemelding fra tidligere bryllup her.

Priser

Klikk her for priser – høy og lavsesong

VELKOMMEN!

Ta kontakt og hør når det er ledig! 66 96 01 70 Eller  send oss en epost