Newsletter

Blomsterdekor

Hjem/Blomsterdekor
Blomsterdekor 2017-02-07T17:05:05+00:00

Vi er veldig stolte over å ha vår egen blomsterdekoratør på huset!

Kirsten Westergaard har spesialisering på blomster til selskap og bryllup.
Med fokus på sesong og naturlig vakre blomsterdekorasjoner får dere blomster til alle anledninger og prisklasser.

Kirsten Westergaard en en meget dyktig blomsterdekoratør, som kjenner Hellviktangen godt. Hun kan derfor hjelpe dere med å finne frem til de riktige blomstene og leverer og setter opp alt så dere kan nyte dagen som gjester.

Hun er en av de første til å satse på lokalt dyrkede blomster, og aller helst økologiske/ville blomster (i den grad det er mulig å skaffe).

Hun har fagbrev fra 2010 og har siden 2016 satset på sin freelancekarriere etter flere år i København som assistent for Blomsterdesigner Annette von Einem.

I mange år var hun aktiv konkurransedeltager og har vunnet priser for beste Brudearbeid og Publikumsprisen i det Danske mesterskapet, samt Københavnmesterskapet og Tivoli Cup for å nevne noe.

Hun leverer alt av blomster til huset, kafeen, selskaper og bryllup.

Se hjemmesiden: http://www.kirstenwestergaard.no/

Blomster til Bryllup

Blomster til bryllup er noe helt spesielt. Det skal gjenspeile dere som par og deres stil og ønsker.

Kirsten lager alt fra borddekor til brudebuketten. Hun kan ordne med blomsterdekor til vielsen og sørger for at alt blir levert til rett tid og sted så dere kan nyte den store dagen.

Hvert bryllup er en skreddersydd leveranse med mange detaljer som skal på plass og det settes av god tid til å planlegge hva som er det helt riktige for dere, med tanke på både budsjett og farger og blomster.

Send en henvendelse med dato for å sikre dere at Kirsten har kapasitet, og få tilsendt en veiledende prisliste eller avtale om tid og sted for å ta et planleggingsmøte (gratis).

Mail: post@kirstenwestergaard.no